Λεπενιώτης: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον Ολυμπιακό»

Λεπενιώτης: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λεπενιώτης: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τον Ολυμπιακό»
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μίλησε στη bwin Media Day που διοργάνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΣΕΦ, εξηγώντας πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι συνεργάτες του και η διοίκηση δούλεψαν σκληρά για να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Η EuroLeague της σεζόν 2021-22 βρίσκεται προ των πυλών και η ΚΑΕ Ολυμπιακός και o μεγάλος χορηγός των «ερυθρόλευκων», bwin, διοργάνωσαν μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου.

Σε αυτήν βρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Είναι μια νέα εποχή για το ελληνικό μπάσκετ. Θεωρούμε πως μετά τις εκλογές της ΕΟΚ μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε. Οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και κατ' επέκταση του επαγγελματικού μπάσκετ. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την ομάδα. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του, μαζί με την διοίκηση δουλέψαμε σκληρά, έτσι ώστε να προετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για φέτος. Θα είναι δύσκολη χρονιά, καθώς η πανδημία συνεχίζεται.

Τα γήπεδα δεν θα είναι εντελώς γεμάτα και αυτό είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Σίγουρα, όμως, θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, καθώς θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας και ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες μεγάλες στιγμές με εκείνες του παρελθόντος. Για άλλη μια χρονιά, την τέταρτη συνεχόμενη, έχουμε μαζί μας τον μεγάλο μας χορηγό, bwin. Μια εξαιρετική εταιρεία που αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους. Πέρα από μια μεγάλη εταιρεία, ταιριάζουμε στις αρχές και τις αξίες. Είναι μια εταιρεία στον χώρο του στοιχηματισμού, αλλά με πολύ υπεύθυνη συμπεριφορά.

Όλοι στον Ολυμπιακό είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης, χαιρόμαστε πολύ που είναι μαζί μας και ευχόμαστε να ζήσουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

@Photo credits: INTIME