Αγγελόπουλοι στο Gazzetta: «Υπέρβαση της υπερβάσεως να πάρουμε τον Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Αγγελόπουλοι στο Gazzetta: «Υπέρβαση της υπερβάσεως να πάρουμε τον Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Αγγελόπουλοι στο Gazzetta: «Υπέρβαση της υπερβάσεως να πάρουμε τον Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό» (vid)
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκαν στην κάμερα του Gazzetta λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου για τον Βασίλη Σπανούλη

Λίγα λεπτά μετά το «τελευταίο αντίο» του Kill Bill και αφού είχε πει στο Gazzetta ότι «θα μου λείψει να προσπαθώ να σηκώσω το γήπεδο στον αέρα», οι Αντώνης Καλκαβούρας και Κωνσταντίνος Μελάγιες φιλοξένησαν τους δύο προέδρους του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επανέλαβε ότι «το τελευταίο αντίο θα είναι το φιλικό που θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Με γεμάτο γήπεδο» ενώ ρωτήθηκε και για τα όσα έλεγαν με τον Βασίλη Σπανούλη μόλις... έπεφταν οι υπογραφές στα συμβόλαια των ανανεώσεων: «Μιλούσαμε και αναλύαμε τη σεζόν, τι έφταιξε, μιλούσαμε για μπάσκετ. Τον ρωτούσαμε τι πίστευε ότι χρειάζεται η ομάδα. Μας ενδιέφερε η άποψή του.»

Χαριτολογώντας είπαν ότι «κανείς δεν κατάφερε να μας κάνει να τσακωθούμε» ενώ όσον αφορά τις καλύτερες στιγμές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε επίσης «το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2012 απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και η πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, επίσης την ίδια χρονιά, απέναντι στη Σιένα. Το πρωτάθλημα του 2016 και τη πρόκριση το 2017 και πάλι στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Εφές.»

Όσον αφορά την απόφαση του Σπανούλη και το αν είχαν ενημερωθεί ότι θα σταματήσει το μπάσκετ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι «είχαμε μιλήσει λίγες μέρες πριν και είχαμε κανονίσει μια συνάντηση. Και είχαμε καταλάβει ότι αυτό θα ήταν» ενώ για τη δυσκολία του 2010 ανέφερε: «Δεν ήταν μόνο οικονομικό το θέμα. Ήταν πολλά. Δεν φεύγει εύκολα ένας παίκτης από τον Παναθηναϊκό να πάει στον Ολυμπιακό. Ήταν λίγο επεισοδιακό με καλό τέλος. Ήταν η υπέρβαση της υπερβάσεως. Είχαμε Παπαλουκά, Τεόντοσιτς, τους Αμερικάνους...»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Στα Final 4 του 2015 και του 2017 παίξαμε στις έδρες των αντιπάλων. Αν είχαν γίνει σε ουδέτερες έδρες ίσως να είχαμε πάρει μία ακόμα Ευρωλίγκα».