Ο Μίροτιτς ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Μίροτιτς ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Μίροτιτς ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα (vid)
Ο Νίκολα Μίροτιτς έσπευσε να καθησυχάσει άπαντες έπειτα από τον ντόρο που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την άρνησή του να δεχτεί μείωση στο συμβόλαιό του.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην Ευρώπη και σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο πρώην NBAer απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για μείωση των αποδοχών του, κάτι που δυσκολεύει πολύ τον προγραμματισμό του κλαμπ. Στην Ισπανία, λοιπόν αναφέρουν πως υπάρχει αμοιβαία πρόθεση προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών, εντούτοις ο Μίροτιτς δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Γκραν Κανάρια στην πρεμιέρα της Liga Endesa, ο πολιτογραφημένος Ισπανός πάουερ φόργουορντ ρωτήθηκε για το θέμα και η απάντησή του δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες: «Πάντα λέω πως είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα. Βρίσκομαι εκεί που θέλω να βρίσκομαι. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Περνάω πολύ ωραία στη Βαρκελώνη και είμαι χαρούμενος με την οικογένειά μου».

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.