Ίβκοβιτς: Αγγελόπουλοι, Σπανούλης και όλο το μπάσκετ στην κηδεία (pics)

Ίβκοβιτς: Αγγελόπουλοι, Σπανούλης και όλο το μπάσκετ στην κηδεία (pics)

Newsroom
Ίβκοβιτς: Αγγελόπουλοι, Σπανούλης και όλο το μπάσκετ στην κηδεία (pics)
Πολλοί άνθρωποι του Ολυμπιακού και όλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκονται στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός θα ήταν αδύνατον να απουσιάσει από το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς αφού ήταν η μοναδική ομάδα την οποία δέχτηκε να καθοδηγήσει σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας καθώς επίσης οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.

Παρών φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος έτρεφε τεράστιο σεβασμό για τον Ντούντα όπως και ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος τον θεωρούσε πατέρα του.

Ακόμη βρίσκονται στην εξόδιο ακολουθία οι Ομπράντοβιτς, Ντανίλοβιτς, Πάσπαλιε, Ντίβατς, Ράντονιτς, Κέσελ, Άντιτς και δεκάδες άλλες προσωπικότητες.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την απάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Gazzetta για τη μοναδική φορά που δεν άκουσε τη συμβουλή του κουμπάρου του, Ντούσαν Ίβκοβιτς...

Σπανούλης

Αριστερά ο Τίτος Κομνηνός, στη μέση ο Τάκης Λιβιεράτος και δεξιά ο Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης

Τόμιτς

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!