Παναθηναϊκός: Επιστροφή Νέντοβιτς ύστερα από 156 μέρες, θερμή υποδοχή από τον κόσμο

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Νέντοβιτς ύστερα από 156 μέρες, θερμή υποδοχή από τον κόσμο

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Νέντοβιτς ύστερα από 156 μέρες, θερμή υποδοχή από τον κόσμο
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του στα παρκέ, καθώς συμπεριλήφθηκε στην 12άδα του Παναθηναϊκού από τον Δημήτρη Πρίφτη. Κανονικά και ο Μέικον.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πέρασαν 156 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Νεμάνια Νέντοβιτς αγωνίστηκε σε επίσημο ματς.

Ήταν 14 Απριλίου 2021 και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ όταν ο Σέρβος γκαρντ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το τριφύλλι την περασμένη σεζόν. Έκτοτε ο κορονοϊός όχι μόνο του χτύπησε την πόρτα, αλλά έμελλε να τον κρατήσει περίπου έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στις προπονήσεις και έκτοτε άρχισε να ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς. Ο Δημήτρης Πρίφτης τον άφησε εκτός από τα έξι πρώτα φιλικά ματς των «πρασίνων» στην preseason (με Iona, Περιστέρι, Απόλλωνα Πάτρας, Ζενίτ, Ερυθρό Αστέρα και Βίρτους Μπολόνια) ωστόσο έφτασε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή.

Ο Νέντοβιτς βρίσκεται κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Παρτίζαν και αναμένεται να κάνει το φετινό του ντεμπούτο στα παιχνίδια της προετοιμασίας. Μάλιστα ήταν ο πρώτος που βγήκε για ζέσταμα γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους των «πρασινων» οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με την Ζενίτ με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο ματς στο τουρνουά «Magenta Cup» στο Μόναχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.