Πρίφτης: «Θα βελτιωνόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα, είναι μια ατελείωτη διαδικασία»

Πρίφτης: «Θα βελτιωνόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα, είναι μια ατελείωτη διαδικασία»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πρίφτης: «Θα βελτιωνόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα, είναι μια ατελείωτη διαδικασία»
Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα πράγματα που πρέπει βελτιώσει ο Παναθηναϊκός έπειτα από τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Μονάχου, με δεδομένο ότι η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών.

Η διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δημήτρη Πρίφτη να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του απέναντι σε αντιπάλους top επιπέδου πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ:

«Τιμούμε με την παρουσία μας έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο, τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Μια μεγάλη προσωπικότητα που μαζί με την οικογένειά του, συνέβαλε τα μέγιστα όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Χαίρομαι που το τουρνουά θα διεξαχθεί ξανά έπειτα από την περσινή αναβολή. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για την ομάδα μας, προσπαθούμε να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο τουρνουά.

Όσον αφορά το τι πρέπει να βελτιώσουμε, είμαστε ακόμα σε ένα πρώιμο στάδιο, προσπαθούμε να... γνωριστούμε καλύτερα. Θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο παίζοντας πιο σταθερά και με μεγαλύτερη συνέπεια στην άμυνα. Να είμαστε σοβαροί. Να παίζουμε με ένταση στην άμυνα και πάσα στην επίθεση. Να έχουμε ομαδικό πνεύμα... Είναι μια ατελείωτη διαδικασία, θα βελτιωνόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα! Ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος. Ο τρόπος είναι η δουλειά και η πίστη σε αυτό που κάνουμε»