Ίβκοβιτς: Ο Ομπράντοβιτς έδειξε στον ουρανό για τον Ντούντα (vid)

Ίβκοβιτς: Ο Ομπράντοβιτς έδειξε στον ουρανό για τον Ντούντα (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ίβκοβιτς: Ο Ομπράντοβιτς έδειξε στον ουρανό για τον Ντούντα (vid)
Οι 15.000 οπαδοί της Παρτιζάν που βρέθηκαν στην Stark Arena για το φιλικό με την Εφές αποθέωσαν κατά την είσοδό του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος εκείνη τη στιγμή δεν ξέχασε τον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η ατμόσφαιρα στην Stark Arena το βράδυ της Πέμπτης 16/9 ήταν ηλεκτρισμένη. Από τη μία, ο φόρος τιμής στον εμβληματικό αρχηγό της Παρτιζάν, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση στα 34 του. Άπαντες στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου φορούσαν λευκά μπλουζάκια με το όνομα του Βελίτσκοβιτς, ο οποίος πανηγύρισε τρεις φορές την Αδριατική Λίγκα, πέντε πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα Σερβίας με την Παρτιζάν.

Από την άλλη, ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεράστιος Ντούντα εργάστηκε στην Παρτιζάν την περίοδο 1978-80, κάνοντας το ντεμπούτο του ως head coach έπειτα από το πέρασμά του από τις ακαδημίες της Ραντνίτσκι. Ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη στο σερβικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ ακόμα και ο σκληρός Σάσα Ντανίλοβιτς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στην ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε πριν από το τζάμπολ. Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε την είσοδό του στο γήπεδο, αποθεώθηκε από τους 15.000 οπαδούς και έδειξε στον ουρανό. Στον κουμπάρο του...