Ίβκοβιτς: Ο άνθρωπος που ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του (pics)

Ίβκοβιτς: Ο άνθρωπος που ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του (pics)

Ίβκοβιτς: Ο άνθρωπος που ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του (pics)
Στο τελευταίο ματς του θρυλικού Ντούντα το ΣΕΦ γέμισε με προσωπικότητες μεταξύ των οποίων οι Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, Δ. παπανικολάου και Φώτσης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έλεγε πως «ποτέ δεν θα κοουτσάρω την ίδια ομάδα δύο φορές», ωστόσο η σχέση του με τον Ολυμπιακό ήταν διαφορετική και τον υποχρέωσε να μην κρατήσει τον λόγο του.

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον θρυλικό προπονητή αποφάσισαν πως το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του έπρεπε να λάβει χώρα στο ΣΕΦ, μπροστά στο κοινό που τον λάτρεψε.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 ο Ολυμπιακός του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετώπισε τους Ivkovic Stars, μία ομάδα με παίκτες που είχε καθοδηγήσει. Μόνο οι Κινγκς είχαν απαγορέψει τη συμμετοχή του Μπογκντάνοβιτς.

Σε εκείνη την γιορτή ο Ντούντα ήθελε τους δικούς του ανθρώπους δίπλα του και δεν γινόταν να απουσιάζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι Πειραιώτες δεν εξέφρασαν την παραμικρή αντίρρηση παρά την αντιπαλότητα που υπήρχε λόγω Παναθηναϊκού. Στο γήπεδο εκτός από τον νυν προπονητή της Παρτιζάν βρέθηκαν επίσης οι Δημήτρης Ιτούδης, Αντώνης Φώτσης, Δημήτρης Παπανικολάου και Σάσα Τζόρτζεβιτς. Όλοι τους με «πράσινο» παρελθόν.

Για δύο ώρες ο «σοφός» κατάφερε και ένωσε τις δύο ομάδες.

Στο γήπεδο είχαν βρεθεί επίσης οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Νέναντ Κρστιτς, Κώστας Σλούκας, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιούρι Ζντοβτς, Τζόρντι Μπερτομέου και ο τεράστιος Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το ματς τελείωσε όπως έπρεπε. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ λίγο πριν την κόρνα της λήξης και κάλεσε τον Ίβκοβιτς να δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας ενώ ένα πανό θύμισε τις ένδοξε στιγμές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.