Η λαμπερή έναρξη της εκδήλωσης για τον Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ (vids)

Η λαμπερή έναρξη της εκδήλωσης για τον Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Η λαμπερή έναρξη της εκδήλωσης για τον Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ (vids)
Ζεστό χειροκρότημα για παλιούς παίκτες του Ολυμπιακούς και μεγάλες μορφές του μπάσκετ, θερμή αποθέωση για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και... παρατράγουδα.

Ζεστή ατμόσφαιρα επικράτησε στο ΣΕΦ, πριν αρχίσει το τιμητικό παιχνίδι για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ, και όχι μόνο, βρίσκονται στις court seats του γηπέδου, για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον «Ντούντα».

Ανάμεσά τους οι Ομπράντοβιτς, Ιτούδης, Τζόρτζεβιτς, Πάσπαλι, Ντανίλοβιτς, Τάρλατς, Τομάσεβιτς, Φασούλας, Ρεντζιάς, Βούκσεβιτς, Παπαλουκάς, Ράτζα, αλλά και ο Τζόκοβιτς. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μάλιστα, είχε θερμό τετ-α-τετ με τους προπονητές της Φενέρ και της ΤΣΣΚΑ, κατά την εμφάνισή του στο παρκέ.

Στο ΣΕΦ και ο Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και ο Αντώνης Φώτσης!

Λίγο πριν την παρουσίαση των ομάδων, όπου αποθεώθηκαν οι Σλούκας, Άντιτς και Χάινς, έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο στο γήπεδο, δίπλα από το μεγάλο πανό που κοσμεί τις κερκίδες, και άπαντες καταχειροκρότησαν τον Ίβκοβιτς, με την εμφάνισή του.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα... παρατράγουδα, καθώς μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού γιούχαρε τους Ομπράντοβιτς-Ιτούδη, με άλλους φιλάθλους να τους αποδοκιμάζουν.