Ερυθρός Αστέρας: Σε προχωρημένες επαφές με τον Ματίας Λεσόρ (vid)

Ερυθρός Αστέρας: Σε προχωρημένες επαφές με τον Ματίας Λεσόρ (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ερυθρός Αστέρας: Σε προχωρημένες επαφές με τον Ματίας Λεσόρ (vid)
Μια ακόμη επιστροφή κυνηγά ο Ερυθρός Αστέρας, με τον 26χρονο διεθνή Γάλλο σέντερ, Ματίας Λεσόρ, να βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας.

Όπως μεταδίδει η Mozzart Sport, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Ο Ερυθρός Αστέρας αναζητά έναν σέντερ για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του (μέχρι στιγμής υπάρχει μόνον ο 31χρονος Όγκνιεν Κούζμιτς) κι ο Ματίας Λεσόρ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς για την κάλυψη της θέσης.

Εξάλλου, ο Γάλλος ψηλός είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στο Βελιγράδι, αφού είχε αγωνιστεί ξανά στον Ερυθρό Αστέρα τη σεζόν 2017-18, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Πέρσι, αγωνίστηκε στην Μονακό όπου μέτρησε 12.5 πόντους και 6.1 ριμπάουντ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του πριγκιπάτου να φτάσει στην κατάκτηση του EuroCup.

Ο 26χρονος παίκτης διαθέτει άλλωστε εμπειρία από το επίπεδο της EuroLeague, έχοντας στο βιογραφικό του 52 συμμετοχές στην διοργάνωση. Ακόμη, έχει αγωνιστεί σε Ουνικάχα Μάλαγα, Μπάγερν Μονάχου, Ναντέρ και Σαλόν.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρόκειται για την τέταρτη επιστροφή παίκτη στον Ερυθρό Αστέρα το φετινό καλοκαίρι. Είχαν προηγηθεί οι Νίκολα Κάλινιτς, Λούκα Μίτροβιτς και Νέιτ Ουόλτερς.