Παναθηναϊκός: Τα εντυπωσιακά πορτραίτα του Τζέρεμι Έβανς (pics & vid)

Παναθηναϊκός: Τα εντυπωσιακά πορτραίτα του Τζέρεμι Έβανς (pics & vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Παναθηναϊκός: Τα εντυπωσιακά πορτραίτα του Τζέρεμι Έβανς (pics & vid)
Πέρα από το μπάσκετ, ο Τζέρεμι Έβανς έχει ακόμη ένα μεγάλο πάθος: την ενασχόληση του με τη τέχνη. Στον ελεύθερο του χρόνο, ο νέος ψηλός του Παναθηναϊκού σχεδιάζει πορτραίτα! Μάλιστα, το ταλέντο του δεν κρύβεται, όπως ξεκάθαρα δείχνουν τα αποτελέσματα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της EuroLeague, ο έμπειρος φόργουορντ είχε αναφέρει ότι ασχολείται από πέντε ετών με την ζωγραφική και όσο περνούσε ο καιρός αντιλαμβανόταν πως ήταν αρκετά καλός σε αυτό. Αργότερα, κατά τα σχολικά του χρόνια, κατάλαβε πως έχει ταλέντο και η ζωγραφική μπήκε για τα καλά στην ζωή του.

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, τον Φεβρουάριο του 2013 είχε χρειαστεί να κάνει άλμα πάνω από έναν... πίνακα του, προκειμένου να καρφώσει στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, τον οποίο κέρδισε εν τέλει. Το κάρφωμα πέτυχε, ήταν εντυπωσιακό και, αν μη τι άλλο, ξεχωριστό κι εν συνεχεία ο 26χρονος τότε Έβανς «υπέγραψε» το σχέδιο του.

Ο πρώην παίκτης των Αρμάνι Μιλάνο, Χίμκι και Νταρουσάφακα, μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα πορτραίτα όλα αυτά τα χρόνια, από τον Μάικλ Τζόρνταν...

...μέχρι τον τέσσερις φορές πρωταθλητή ΛεΜπρόν Τζέιμς:

Αλλά και τον εκλιπών θρύλο της ραπ μουσικής, Τούπακ Σακούρ:

Και φυσικά, τον ίδιο του τον εαυτό! Ο 34χρονος φόργουορντ, που θα είναι τη νέα σεζόν κάτοικος ΟΑΚΑ, αποδεικνύει πως δεν είναι καλός μόνο στην βασική του ασχολία, το μπάσκετ, αντιθέτως μπορεί να αποφορτίζει τον εαυτό του μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής.

Μπορείτε φυσικά να δείτε ακόμη περισσότερα σχέδια του Τζέρεμι Έβανς στο προφίλ του στο Instagram, όπου εκθέτει πέραν του μπάσκετ και την καλλιτεχνική του πλευρά.