Στην Αθήνα ο Ουόκαπ: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4» (vid)

Στην Αθήνα ο Ουόκαπ: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4» (vid)

Στην Αθήνα ο Ουόκαπ: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4» (vid)
Ο Τόμας Ουόκαπ είναι εκείνος που άνοιξε τον χορό των αφίξεων στον Ολυμπιακό και αφού στάθηκε στις φωτιές στην Ελλάδα ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους του: «Ελληνικό πρωτάθλημα, Κύπελλο και Final 4».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός γκαρντ είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αποχαιρέτησα την οικογένειά μου, κάτι που ήταν δύσκολο, αλλά από τη στιγμή που το έκανα μπήκα στο αεροπλάνο και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος».

Για τον Σπανούλη και το αν μίλησε μαζί του: «Όχι, δεν μίλησα ακόμα αλλά θα το κάνω σίγουρα. Τώρα χρειάζεται λίγο χρόνο ηρεμίας με την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά σίγουρα τώρα που είμαι εδώ θα τους γνωρίσω όλους. Να συνηθίσω και παράλληλα να μάθω την πόλη, το γήπεδο, τα πάντα. Η προετοιμασία ξεκινά σε λίγες μέρες, αλλά η δική μου δουλειά ξεκίνησε ήδη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους Έλληνες. Στην Αμερική δεν παρακολουθούν τα νέα του κόσμου, αλλά εγώ κι η οικογένειά μου μαζί με τους φίλους μας, το κάναμε. Ξέρουμε τι συμβαίνει στους Έλληνες με τις πυρκαγιές, προσευχόμαστε και τους σκεφτόμαστε. Δεν είναι μόνοι τους. Οσο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι οι νίκες».

Για τους στόχους του: «Το ελληνικό Πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Final 4»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.