Ολίμπια Μιλάνο: Στέλνει δανεικό τον Νταβίντε Μορέτι

Ολίμπια Μιλάνο: Στέλνει δανεικό τον Νταβίντε Μορέτι

Ολίμπια Μιλάνο: Στέλνει δανεικό τον Νταβίντε Μορέτι
Η Ολίμπια Μιλάνο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Πέζαρο, προκειμένου να παραχωρήσει δανεικό τον 23χρονο Νταβίντε Μορέτι.

Ο νεαρός πλειμέικερ δεν είχε πέρσι ενεργό ρόλο στο ρόστερ των Λομβαρδών στην EuroLeague, έχοντας στο ενεργητικό του μόλις τρεις ολιγόλεπτες εμφανίσεις. Στο ιταλικό πρωτάθλημα μέτρησε 2.5 πόντους και 0.8 ασίστ ανά 8 λεπτά δράσης σε 17 εμφανίσεις.

Δεν βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς Ετόρε Μεσίνα ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα ο σύλλογος από το Μιλάνο να επιθυμεί την παραχώρηση του υπό το καθεστώς του δανεισμού. Ζεστό ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Πέζαρο, σύμφωνα με την Corriere Adriatico.

Η Πέζαρο αναζητεί ακόμη έναν άσο για την περιφερειακή της γραμμή και βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ολίμπια, ώστε να κάνει δικό της για τον επόμενο χρόνο τον ύψους 1.89μ. ποιντ γκαρντ, απόφοιτο του Texas Tech που πέρσι είχε αποκτηθεί με πολυετές deal.

Το βέβαιο είναι πως οι περσινοί φιναλίστ της ιταλικής λίγκας θέλουν να δώσουν τον Μορέτι, που δεν αποτελεί στην παρούσα φάση λύση πρώτης γραμμής για το υψηλότερο επίπεδο, σε μια ομάδα της χώρας που θα μπορούσε να του προσφέρει σταθερό χρόνο συμμετοχής.