Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καββαδάς (vid)

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καββαδάς (vid)

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καββαδάς (vid)
Η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τον διεθνή σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 ετών με τους «πράσινους».

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι τη σεζόν 2021-22 ο Βασίλης Καββαδάς! Ο 30χρονος ψηλός ήταν ο εκλεκτός των νταμπλούχων Ελλάδας για την τελευταία κενή θέση που υπήρχε στην frontline, με τον έμπειρο παίκτη να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Αυτό περιλαμβάνει κι option επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμη ένα χρόνο. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή αναμένεται να πλαισιώσει τους Γιώργο Παπαγιάννη και Τζεχάιβ Φλόιντ στην θέση «5», στο ανανεωμένο ρόστερ που χτίζει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Καββαδάς (2.04μ.) μέτρησε πέρσι με τους «κυανόλευκους» 12.3 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά περίπου 27 λεπτά δράσης σε 18 συμμετοχές στην Basket League, εκτελώντας με 65% στο δίποντο και με 58% από την γραμμή των προσωπικών. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της FIBA (προκριματικά Champions League, Europe Cup) ο διεθνής παίκτης πραγματοποίησε 6 επιπλέον εμφανίσεις με απολογισμό 8.8 πόντους και 7.8 ριμπάουντ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα (31/7), ο Καββαδάς αποχαιρέτησε την προηγούμενη ομάδα του μέσω Facebook. Η επίσημη ανακοίνωση είναι το μόνο που απέμεινε για να «σφραγιστεί» με επίσημο τρόπο η προσθήκη του Καββαδά στο «τριφύλλι».