Αρμάνι Μιλάνο: Επίσημη η επιστροφή του Μέλι!

Αρμάνι Μιλάνο: Επίσημη η επιστροφή του Μέλι!

Αρμάνι Μιλάνο: Επίσημη η επιστροφή του Μέλι!
Ο Νικολό Μέλι αποτελεί με... κάθε επισημότητα, πλέον, παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο για τα επόμενα τρία χρόνια, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ!

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Μέλι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Πέλικανς και των Μάβερικς έχοντας 105 ματς στο σύνολο με 5 πόντους κατά μέσο όρο, 2,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά 15,3 λεπτά συμμετοχής.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ ωστόσο επιστρέφει στην Ιταλία και στην Αρμάνι Μιλάνο και μαζί με τον Ντίνο Μήτογλου θα «συνθέσει» τη θέση «τέσσερα» στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα. Ο Νικολό Μέλι έχει «γεμάτες» παραστάσεις στην EuroLeague με 207 ματς στο σύνολο (7,4π., 4,7ριμπ., 1,5ασ., 52% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα, 77% στις βολές).

«Είχα πει ότι θα ήταν εις το επανιδείν. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα όπου μεγάλωσα και αναπτύχθηκα ως παίκτης. Εδώ ήρθα μικρό παιδί, εδώ μπήκα στο υψηλό επίπεδο και εδώ είχα τις πρώτες αξέχαστες στιγμές μου. Επέστρεψα διαφορετικός ως παίκτης και αυτό χάρη στις μεγάλες εμπειρίες που αποκόμισα. Και εδώ έχουν αλλάξει τα πάντα, αλλά αυτό που παραμένει πάντα αναλλοίωτο στην Αρμάνι είναι το πνεύμα του νικητή και το πάθος των φιλάθλων που συνοδεύουν την ομάδα» ήταν τα λόγια του Μέλι.