Παναθηναϊκός: Διερευνητική κρούση για Ριβέρο, αλλά... (vids)

Παναθηναϊκός: Διερευνητική κρούση για Ριβέρο, αλλά... (vids)

Παναθηναϊκός: Διερευνητική κρούση για Ριβέρο, αλλά... (vids)
Ο Χασιέλ Ριβέρο που αγωνίστηκε στην Μπούργος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει βρεθεί στο «μπλοκάκι» του Δημήτρη Πρίφτη αλλά η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει λόγω του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.

Ο μεταγραφικός «πυρετός» στον Παναθηναϊκό ολοένα και αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες, με τους «πράσινους» να εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Πριν από μερικές ημέρες, το «τριφύλλι» είχε χτυπήσει την πόρτα του Κουβανού φόργουορντ/σέντερ Χασιέλ Ριβέρο (27χρ., 2.04μ.) ο οποίος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπούργκος.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για το «status» του Ριβέρο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε κάποια πρόταση. Και αυτό διότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπούργος, ενώ έχει και υψηλό buy out, κάτι που... βάζει «απαγορευτικό» σε πιθανότητα συμφωνίας.

Ο Ριβέρο μέτρησε στο φετινό BCL κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά 22 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 73% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 59% στις βολές.