Εφές: Ανανέωσε ο Μίτσιτς για τρία χρόνια!

Εφές: Ανανέωσε ο Μίτσιτς για τρία χρόνια!

Νίκος Καρφής
Εφές: Ανανέωσε ο Μίτσιτς για τρία χρόνια!
Ο Βασίλιε Μίτσιτς θα παραμείνει στην Εφές, αφού ανανέωσε για τρία χρόνια.

Δεν το... κουνάει από την Τουρκία ο Βασίλιε Μίτσιτς και στοχεύει σε back to back Εuroleague. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, ο Σέρβος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές μέχρι το 2024, κάτι που δείχνει τις προθέσεις των πρωταθλητών Ευρώπης και για τη νέα σεζόν.

Ο Μίτσιτς έκανε φοβερά πράγματα τη φετινή σεζόν, την οποία έκλεισε με το βραβείο του MVP του Final 4, αλλά και της σεζόν.

Ο Σέρβος περιφερειακός μέτρησε 16,3 πόντους, 4,8 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ μέσο σε Regular Season και playoffs, ενώ συγκέντρωσε 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο ηγέτης των Τούρκων έκανε ότι ήθελε και στον τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πληγώνοντας την ομάδα του Σάρας με 25 πόντους (7/8 βολές, 6/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 8 κερδισμένα φάουλ και 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτό τον βοήθησε να πάρει το βραβείο του MVP του Final 4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.