Παναθηναϊκός: Μιλάει με Κέντρικ Πέρι (vid)

Παναθηναϊκός: Μιλάει με Κέντρικ Πέρι (vid)

Παναθηναϊκός: Μιλάει με Κέντρικ Πέρι (vid)
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Κέντρικ Πέρι για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, με τον παίκτη να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο... τριφύλλι.

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με τους… πράσινους να προσπαθούν να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Το… τριφύλλι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κέντρικ Πέρι, ο οποίος προορίζεται για δεύτερος γκαρντ. Ο παίκτης που αγωνίστηκε στην Τσεντεβιτα, είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό κ μεσούσης της χρονιάς, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει από την ομάδα.

Ο 29χρονος γκαρντ θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και αναμένονται σύντομα εξελίξεις για το θέμα. Φέτος είχε 16.1 πόντους, 35% τρίποντα, 6.1 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Και εκτός απροόπτου από τη στιγμή που υπάρχει κ η σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Πρίφτη είναι θέμα χρόνου η απόκτηση του. Ο Λαπροβίτολα αποτελεί τον πρώτο και μεγάλο στόχο για τη θέση του βασικού playmaker, με τους Λορέντζο Μπράουν και Στέφαν Γιόβιτς να αποτελούν τις εναλλακτικές στη λίστα του Παναθηναϊκού.