Φαλ: «Να κυριαρχήσω στην ρακέτα»

Φαλ: «Να κυριαρχήσω στην ρακέτα»

Φαλ: «Να κυριαρχήσω στην ρακέτα»
Ο Μουσταφά Φαλ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών.

Άλλο ένα κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού προστέθηκε με την απόκτηση του Μουσταφά Φαλ. Ο νέος σέντερ των Πειραιωτών έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης και στις πρώτες δηλώσεις του δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκληση στην καριέρα μου και ελπίζω να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να είμαι ανταγωνιστικός, εγώ και η ομάδα, για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά. Μου αρέσουν οι κινήσεις της ομάδας, ο Ουόκαπ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, καλός αμυντικός και πιστεύω θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα», τόνισε ο Φαλ στην κάμερα του ΑΡΤ.

Αναφορικά για την επικοινωνία του με τον κόουτς Μπαρτζώκα είπε: «Μου ζήτησε να είμαι ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης για την ομάδα, τους έλειπε ένας ψηλός φέτος και αυτό θέλει από μένα. Να δώσω κυριαρχία στην ρακέτα».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta, το μοναδικό αθλητικό site της χώρας που ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!