Παναθηναϊκός: Επίκειται συνάντηση με τον Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Επίκειται συνάντηση με τον Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Επίκειται συνάντηση με τον Πρίφτη
Οι εξελίξεις όσον αφορά τον προπονητή που θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν είναι θέμα ωρών αφού σύμφωνα με πληροφορίες, επίκεται συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Πρίφτη και των «πράσινων» ώστε ο Έλληνας προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το ζήτημα όσον αφορά τον νέο προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι εξελίξεις στο πράσινο «στρατόπεδο» είναι θέμα ωρών καθώς αναμένεται συνάντηση της διοίκησης του «τριφυλλιού» με τον Δημήτρη Πρίφτη προκειμένου ο Έλληνας κόουτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, κάτι που αναμένεται να συμβεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της αποχώρησης του Όντεντ Κάτας.

Όπως είχε αναφέρει το Gazzetta, ο Ισραηλινός κόουτς θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς ήταν ειλημμένη απόφαση για την ομάδα να προβεί σε αλλαγή όσον αφορά την άκρη του πάγκου.

Ο Πρίφτης ήταν εξ αρχής στην κορυφή της «πράσινης» λίστας και αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία έπειτα από την αποχώρησή του από την Ούνικς Καζάν (έχει οψιόν στο συμβόλαιό του με τους Ρώσους που τους οδήγησε στην επόμενη EuroLeague).