Πανιώνιος: «Έκλεισε» και τον Πάπας!
Ο Πανιώνιος, μετά την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη «έδωσε τα χέρια» και με τον Τζορτζ Πάπας, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του «ιστορικού» η οποία θα συμμετέχει στο EuroCup.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 27χρονος γκαρντ (1,96 μ.) αγωνιζόταν στο Περιστέρι όπου είχε κατά μέσο όρο από 7,9 πόντους με 1,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στο BCL ενώ στο επίπεδο της Stoiximan GBL μετρούσε από 10,4 πόντους.
Το πρωί της Τετάρτης (25/6), η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη είχε ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη, ενώ την Τρίτη (24/6), εκείνη του Μαρκέλ Σταρκς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
