«Η ομάδα από το Ντουμπάι θέλει τον Αβράμοβιτς της Παρτιζάν»

«Η ομάδα από το Ντουμπάι θέλει τον Αβράμοβιτς της Παρτιζάν»

.
Το Ντουμπάι θα έχει εκπρόσωπο στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball από τη σεζόν 2024/25 και η περίπτωση του Άλεκσα Αβράμοβιτς φέρεται να απασχολεί την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν για ακόμη έναν χρόνο ωστόσο δημοσίευμα της Kurir αναφέρει ότι ο Σέρβος γκαρντ απασχολεί την ομάδα από το Ντουμπάι που θα μπει στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball, αρχής γενομένης από το EuroCup 2024/25.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Παρτιζάν θα προχωρήσει σε ριζική αναδόμηση στο ρόστερ της έπειτα από τη φετινή αποτυχία με τον πρόωρο αποκλεισμό στη EuroLeague και την απώλεια του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Φρανκ Καμίνσκι αποχώρησε ήδη από τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου και ο Αβράμοβιτς φέρεται να απασχολεί την Dubai BC. Φέτος σημείωσε 10.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ στη EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.