Άρης: Με την ψυχολογία στα ύψη κόντρα στην πρωτοπόρο Μπουργκ

Γιώργος Κούβαρης
Καστριτης
Ο Άρης θέλει να συνεχίσει το καλό momentum και απέναντι στο φαβορί του ομίλου καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπουργκ στο «Nick Galis Hall» για την 16η αγωνιστική του Eurocup.

Μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Μπουντούτσνοστ και ειδικά με τον τρόπο τον οποίο ήρθε (με το κάρφωμα του Γκάλινατ στο τέλος) όπως επίσης και με το σπουδαίο «διπλό» στα Άνω Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ, ο Άρης βάζει ακόμα ποιο ψηλά τον πήχη κόντρα στην γαλλική Μπουργκ.

Οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους την μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup και με νίκη απέναντι στην ομάδα του Φρεντερίκ Φοτού θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα για να τα καταφέρουν. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει γι' αυτό το ματς στον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος έχει πρόβλημα στη γάμπα ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Τζόναθαν Σταρκ.

«Οπωσδήποτε είναι ένα παιχνίδι που έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η Μπουργκ είναι πρωτοπόρος στον όμιλό μας αλλά συγχρόνως είναι και πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα πίσω μόνο από τη Μονακό. Άρα όλοι καταλαβαίνουμε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, και οι δύο ομάδες έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη για τη συνέχεια στο θεσμό» είπε ο τεχνικός του Άρη για αυτό το ματς και κατέληξε:

«Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως κάνουμε πάντα, δεν είναι ένας τελικός. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, δε θα έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση ούτε θα έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Οπότε για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας που πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όπως κάνουμε πάντα».

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports Prime.

O Β' Όμιλος

  1. Μπουργκ 12-3
  2. Κλουζ 12-4
  3. Γκραν Κανάρια 11-4
  4. Ουλμ 9-7
  5. Άρης 7-8
  6. Τρέντο 7-9
  7. Τουρκ Τέλεκομ 6-9
  8. Μπουντούτσνοστ 6-10
  9. Λιετκάμπελις 5-10
  10. Σλασκ 2-13

Η 16η αγωνιστική

  • Κλουζ - Τρέντο 88-83
  • Μπουντούτσνοστ - Ουλμ 80-84
  • Τουρκ Τέλεκομ - Λιετκάμπελις (24/1, 19:00)
  • Άρης - Μπουργκ (24/1, 20:00)
  • Σλασκ - Γκραν Κανάρια (24/1, 21:00)
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.