Άρης: Ο Νέναντ Τσάνακ έφυγε δύο φορές ηττημένος από το Παλέ σε… δύο μήνες με δύο ομάδες!

Άρης: Ο Νέναντ Τσάνακ έφυγε δύο φορές ηττημένος από το Παλέ σε… δύο μήνες με δύο ομάδες!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Τσάνακ
Η επιθετική λειτουργία της Λιετκαμπέλις ήταν ο λόγος της ήττας σύμφωνα με τον Νέναντ Τσάνακ ο οποίος σε δύο μήνες βρέθηκε στο Nick Galis Hall με δύο διαφορετικές ομάδες και γνώρισε ισάριθμες ήττες!

Ως ένα βαθμό αυτές είχαν… καρμπόν καθώς σ’ εκείνο το παιχνίδι στις 18 του περασμένου Οκτώβρη ο τότε προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Νέναντ Τσάνακ, είδε την ομάδα του να μένει χωρίς καλάθι στα τελευταία 3:26 αγωνιστικά λεπτά με συνέπεια την ήττα με 68-66 από τον Άρη. Απόψε, η δεύτερη ομάδα του στη σεζόν, Λιετκαμπέλις, περιορίστηκε στους μόλις έξι πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα καθώς κι αυτή… έπεσε θύμα της τρομερής άμυνας του Άρη κι έτσι για δεύτερη φορά, μέσα σε δύο μήνες, έφυγε ηττημένος από το Nick Galis Hall.

«Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν η επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη, 23 συνολικά και σ’ αυτή την έδρα δεν είναι εύκολο να κερδίσεις με τόσα λάθη. Παίξαμε χωρίς πλέι μέικερ απέναντι στον Άρη ο οποίος παίζει επιθετική άμυνα. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημά μας, η επίθεση», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.