Άρης: Προφορική συμφωνία για τον Κρις Μπάνκστον

Άρης: Προφορική συμφωνία για τον Κρις Μπάνκστον

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μπάνκστον
Ο Κρις Μπάνκστον θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των «κίτρινων» με τη Χαποέλ Μπερ Σέβα για τον δανεισμό του.

Ο 24χρονος Αμερικανός undersize σέντερ (2.05μ.) βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία του με τον Άρη είναι δεδομένη, απέμενε όμως να βρεθεί η χρυσή τομή και με τη Χαποέλ Μπερ Σέβα με την οποία έχει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Όπως είχε σημειώσει το Gazzetta, στον πρώτο κύκλο επαφών διαπιστώθηκε διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, εντούτοις, στον χρόνο που κύλησε οι εμπλεκόμενες πλευρές αντιλήφθηκαν ότι η συμφωνία είναι η πιο συμφέρουσα λύση για όλους.

Η μεν ισραηλινή ομάδα δεν θα χρειαστεί να πληρώσει έναν παίκτη τον οποίον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καθώς οι αγωνιστικές δραστηριότητες είναι σε παύση λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Ο δε Αρης θα ενισχυθεί άμεσα στη θέση που πονάει και ο δε παίκτης όχι απλά δεν θα χάσει τη χρονιά αλλά θα αγωνιστεί και σε ομάδα του Eurocup. Αυτά τα δεδομένα ήταν η βάση της όλης συζήτησης και οδήγησαν στην προφορική συμφωνία.

Μένει να φανεί αν ο Κρις Μπάνκστον θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα (18/10, 20:00) με την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του Eurocup. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί το σύνολο των διαδικαστικών ζητημάτων και η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτή την περίπτωση ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχος» των «κίτρινων». Οπότε, το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα (22/10, 20:15).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.