Προμηθέας Πατρών: Δύσκολη αποστολή με την Προμετέι για την πρόκριση στην τετράδα

Προμηθέας Πατρών: Δύσκολη αποστολή με την Προμετέι για την πρόκριση στην τετράδα

Προμηθέας
Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του EuroCup ψάχνει ο Προμηθέας Πατρών που αντιμετωπίζει την Ουκρανική Προμετέι σε ουδέτερο έδαφος, στη Ρίγα.

Ο Προμηθέας μπαίνει στη μάχη των προημιτελικών του EuroCup με αντίπαλο την Ουκρανική Προμετέι. Οι Πατρινοί ταξίδεψαν στη Ρίγα για να αντιμετωπίσουν τους Ουκρανούς (19/4 - 19:00, Novasports Prime) σε παιχνίδι που διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος ελέω της πολεμικής κατάστασης στη χώρα.

Η αποστολή όμως για τον Προμηθέα μόνο εύκολη δεν είναι. Η αντίπαλος των Πατρινών τρέχει ενεργό σερί 12 νικών στη διοργάνωση και θέλει να το διευρύνει με σκοπό να φτάσει στην τελική τετράδα. Η ομάδα του κόουτς Χριστόπουλου έχει να επιδείξει και αυτή έξι νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, γνωρίζοντας τη σημασία αυτής της αναμέτρησης.

«Είναι μία πρόκληση για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει πώς να κερδίζει παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και στις δύο πλευρές του παρκέ» αναφέρει ο κόουτς του Προμηθέα, που είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει μερικούς εκ των παικτών του σε εξαιρετική κατάσταση. Όπως για παράδειγμα τον Κάουαν που πέτυχε 20 πόντους κόντρα στην Μπουρζ για να υπογράψει την πρόκριση στην οκτάδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντιφαλά, Τραβίτσκι και Πόρομπιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.