Επίσημο: Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάνλαν (vid)

Επίσημο: Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάνλαν (vid)
Η Βαλένθια ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ολιβιέρ Χάνλαν για το υπόλοιπο της σεζόν. Ντεμπούτο στις 9/4 για τον Καναδό.

Τη φανέλα της Βαλένθια θα φορά ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Ολιβιέρ Χάνλαν, όπως ανακοίνωσε επισήμως ο ισπανικός σύλλογος. O 29χρονος σκόρερ αναμένεται μάλιστα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στις 9 Απριλίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπιλμπάο, στο πλαίσιο της ισπανικής Λίγκας.

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση της Βαλένθια μιλά για συνεργασία με τον Χάνλαν μόνο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και δεν υπάρχει option για του χρόνου στο συμβόλαιο του.

Ο Καναδός γκαρντ άφησε την Ελλάδα και την Basket League έπειτα από 2.5 και πλέον χρόνια, μετρώντας φέτος 20.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ σε 15 εμφανίσεις με τον Άρη.

Την προηγούμενη διετία, ο Χάνλαν (1.93μ.) αγωνιζόταν στον Ηρακλή, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη του εμπειρία στην Ισπανία, με την ευρωπαϊκή του περιήγηση να περιλαμβάνει ακόμη τις Λιθουανία (Ζάλγκιρις Κάουνας), Γαλλία (Λε Μαν) και Γερμανία (Βόνη).

@Photo credits: Twitter: @valenciabasket