Προμηθέας: Δύσκολη αποστολή στην Ποντγκόριτσα με στόχο να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες

Newsroom
Προμηθέας: Δύσκολη αποστολή στην Ποντγκόριτσα με στόχο να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες
Ο Προμηθέας Πάτρας φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα από την Μπούντουτσνοστ (16/3, 20:00, Novasports Prime) με στόχο την... αντεπίθεση που θα του διατηρήσει «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για τον Προμηθέα στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του EuroCup. Μετά και την πρόσφατη ήττα στην Λιουμπλιάνα από την Τσεντεβίτα/Ολίμπια έμεινε στο 4-10 ρεκόρ και χρειάζεται πραγματική υπέρβαση προκειμένου να κάνει το «επόμενο βήμα» στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά της καθώς φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα από την Μπούντουτσνοστ του... Κέντρικ Πέρι (αλλά και του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Ουίλι Ριντ) η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Έλληνα προπονητή, καθώς υπάρχουν κρούσματα Covid στις τάξεις της ομάδας, ενώ απουσιάζουν ο τραυματίας, Νίκος Γκίκας όπως και επίσης και ο Χαντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Στο παιχνίδι του α' γύρου στην Πάτρα, ο Προμηθέας είχε γνωρίσει βαριά ήττα από την Μπούντουτσνοστ με σκορ 89-60. Το τζάμπολ του αποψινού αγώνα θα δοθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Αποτελέσματα - 15η αγ.

  • Μπούρσασπορ - Μπουρζ 96-89
  • Ουλμ - Γκραν Κανάρια 93-94
  • Μπουντούτσνοστ - Προμηθέας (16/3)
  • Βαλένθια - Βενέτσια (16/3)
  • Βίρτους Μπολόνια - Τσεντεβίτα Ολίμπια (16/3)

Βαθμολογία

  1. Γκραν Κανάρια 11-4
  2. Βαλένθια 10-4
  3. Μπουντούτσνοστ 8-6
  4. Βίρτους Μπολόνια 8-6
  5. Βενέτσια 7-6
  6. Τσεντεβίτα Ολίμπια 7-7
  7. Ουλμ 6-9
  8. Μπούρσασπορ 5-9
  9. Μπουρζ 5-10
  10. Προμηθέας 4-10