Προμηθέας: Επιστροφή στο EuroCup κόντρα στην Ουλμ του Λάκοβιτς

Newsroom
Προμηθέας: Επιστροφή στο EuroCup κόντρα στην Ουλμ του Λάκοβιτς
Ο Προμηθέας Πάτρας επιστρέψει ύστερα από έναν μήνα στις υποχρεώσεις του στο EuroCup καθώς υποδέχεται την Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς (8/3, 19:30) για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Την... δική της αντεπίθεση θα επιδιώξει η ομάδα της Πάτρας στο EuroCup προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Προμηθέα καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης του Β' ομίλου με 3-9 ρεκόρ έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο. Αντίπαλος των «πορτοκαλί» έναν μήνα μετά τη διακοπή της διοργάνωσης είναι η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς, την οποία είχε νικήσει στη Γερμανία τον περασμένο Νοέμβριο με 71-65.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Νίκος Γκίκας ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα με τον Ηλία Ζούρο να λέει χαρακτηριστικά ενόψει της αναμέτρησης (8/3, 19:30, Novasports Prime) στην Πάτρα: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί μετά τη διακοπή που μεσολάβησε. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να βγάλουμε στο μάξιμουμ την ενέργειά μας».

Η κατάταξη στον όμιλο του Προμηθέα

1. Γκραν Κανάρια 9-4
2. Βαλένθια 9-4
3. Μπούντοτσνοστ 8-5
4. Βενέτσια 7-5
5. Βίρτους Μπολόνια 7-5
6. Ουλμ 6-7
7. Ολίμπια Λιουμπλιάνα 5-7
8. Μπουρζ 5-8
9. Μπούρσασπορ 4-8
10. Προμηθέας 3-9