Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στις «8» καλύτερες ομάδες του EuroCup απέναντι στην Μπουρζ!

Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στις «8» καλύτερες ομάδες του EuroCup απέναντι στην Μπουρζ!

Newsroom
Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στις «8» καλύτερες ομάδες του EuroCup απέναντι στην Μπουρζ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπουρζ την Τετάρτη (23/02, 18:00) στη φάση των «8» κορυφαίων ομάδων του EuroCup με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για μία ιστορική πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης (23/02,18:00) την γαλλική Μπουρζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των «8» του EuroCup γυναικών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μετά από αναβολή, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Ιανουρίου με τις «ερυθρόλευκες» να παρουσιάζουν κρούσματα κορονοϊού και να καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίησή του. Η επόμενη αποστολή θα γίνει στην Γαλλία στις 2 Μαρτίου.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στα πρωταθλήματά τους, με τον Ολυμπιακό να περνάει εύκολο το «εμπόδιο» της Δάφνης, ενώ οι «ερυθρόλευκες» δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν με την Μπουρζ!

Ο προπονητής της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε: «Η Μπουρζ είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης του Eurocup. Επίσης, είναι κυρίαρχη στο γαλλικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, πάνω από ομάδες της Euroleague. Μετά από πολλά χρόνια στην Euroleague, αυτή τη σεζόν παίζουν στο Eurocup. Σίγουρα, θα είναι ένα εξαιρετικό τεστ δύναμης για εμάς, καθήκον μας θα είναι να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθειά μας σε κάθε κατοχή.

Κάθε παίκτρια ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί σαν ομάδα, πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια να συνεισφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, να ενώσουμε τα ατομικά μας ταλέντα για το καλύτερο που μπορούμε να πετύχουμε για την ομάδα! Μετά το παιχνίδι, μπαίνοντας στα αποδυτήρια, πρέπει η κάθε αθλήτρια και ο καθένας μας να βάλει το χέρι του στην καρδιά του και να πει: Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα! Τότε, θα τα έχουμε καταφέρει».

Ενώ με την σειρά της η Άννα Σπυριδοπούλου, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Παρόλα αυτά, εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση και πιστεύω, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για την Τετάρτη! Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικές απέναντι στην Μπουρζ, άλλωστε η ομάδα μας έχει δείξει ότι φέτος πάει για την υπέρβαση».

Η εβδομάδα είναι ούτως ή άλλως δύσκολη, αφού την Κυριακή (27/02) ο Ολυμπιακός «φιλοξενείται» στην έδρα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» που θα δώσει μεγάλο προβάδισμα στο πλεονέκτημα έδρας του πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi