Βούκσεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν ο λόγος που ήλθα στην Παρτίζαν»

Βούκσεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν ο λόγος που ήλθα στην Παρτίζαν»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Βούκσεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν ο λόγος που ήλθα στην Παρτίζαν»
Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς φόρεσε τα ασπρόμαυρα και συμμετείχε στις προπονήσεις της Παρτίζαν, μιλώντας για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το ερυθρόλευκο παρελθόν του πατέρα του, Ντούσαν.

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς έχει ενταχθεί τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της Παρτίζαν, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών, αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και εξηγώντας πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ο βασικός λόγος που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα.

«Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος κόουτς στην Ευρώπη και θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από αυτόν. Ο κόουτς ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που ήλθα στην Παρτίζαν. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης» εξήγησε ο νεαρός πάουερ φόργουορντ.

Ο Βούκσεβιτς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο πατέρας του, Ντούσαν έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα στο ξεκίνημα της καριέρας του, τη διετία 2003-05, εξηγώντας πως «στέκεται πάντα στο πλευρό μου. Δεν έχει σημασία αν θα πήγαινα στον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτίζαν. Είναι ο πατέρας μου και είναι πάντα στο πλευρό μου. Είναι σπουδαίο και για εκείνον ότι γύρισα στη Σερβία και υπέγραψα εδώ».