Ζούρος: «Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του»

Ζούρος: «Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του»

Newsroom
Ζούρος: «Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του»
Ο Ηλίας Ζούρος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Προμηθέα για την βαριά ήττα από την Μπουντούτσνοστ, ενώ ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές στις τάξεις της ομάδας.

Η εντός έδρας ήττα των Πατρινών από τους Μαυροβούνιους με διαφορά 29 πόντων προκάλεσε φυσιολογικά απογοήτευση στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος ανέφερε μετά το φινάλε του ματς: «Ήταν μια κακή μέρα για εμάς σήμερα, όσον αφορά το θέμα της ενέργειας. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την προσπάθεια, όχι όλων των παικτών, αλλά γενικά απογοητευμένος από το ματς. Δεν είχαμε ενέργεια και θέλουμε να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να δει το παιχνίδι, αφού αυτή δεν ήταν η ομάδα που ονειρευόμαστε να έχουμε.

Σύντομα θα έχουμε κι αλλαγές... Όποιος δεν μπορεί να παίξει, θα πάει σπίτι του. Θέλουμε να δυναμώσουμε την ομάδα και χρειαζόμαστε μαχητές για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην Mπουντούτσνοστ, έπαιξε καλά και φυσικά άξιζε τη νίκη».

Το ρεκόρ του Προμηθέα στον όμιλο του στο EuroCup «έπεσε» στο 2-4 έπειτα από την ήττα από την Μπουντούτσνοστ, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα (15/12) οι Πατρινοί θα φιλοξενηθούν στην Μπολόνια από την Βίρτους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.