Εκπληκτικός Φέρελ με 20 πόντους και 5 τρίποντα στο ημίχρονο με τη Βίρτους

Εκπληκτικός Φέρελ με 20 πόντους και 5 τρίποντα στο ημίχρονο με τη Βίρτους
Ο Γιόγκι Φέρελ έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Τσεντεβίτα Ολίμπια με τη Βίρτους Μπολόνια, σημειώνοντας 20 πόντους, 5 ασίστ και 5/6 τρίποντα σε αυτό το διάστημα!

Ο Γιόγκι Φέρελ δεν κατάφερε να... μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας πρόωρα την παρουσία του στους «πράσινους» και συνεχίζοντας την καριέρα του στη Σλοβενία με τη φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Το βράδυ της Τετάρτης 8/12, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού έκανε το ντεμπούτο του στο EuroCup στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια των Μίλος Τεόντοσιτς και Μάρκο Μπελινέλι για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τους Μπολονέζους που παρεμπιπτόντως, αποτελούν εκ των μεγάλων φαβορί για τον τίτλο, ο Φέρελ είχε 20 πόντους με 5/6 τρίποντα και 5 ασίστ σε αυτό το διάστημα!

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.