Πρόεδρος Παρτιζάν: «Στα 6 εκατομμύρια το φετινό μπάτζετ μας»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Πρόεδρος Παρτιζάν: «Στα 6 εκατομμύρια το φετινό μπάτζετ μας»
Οι καλοκαιρινές μεταγραφές της Παρτιζάν έφτασαν στις 10. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ο νέος προπονητής των Σέρβων. Και ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, υποστηρίζει ότι το φετινό μπάτζετ φτάνει στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Το καλοκαίρι άνηκε στην Παρτιζάν. Λαμπερές μεταγραφές και ένα ασύγκριτο πετράδι στο στέμμα της: Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο Gazzetta.

Και όμως, μετά από 10 μεταγραφές, με την απόκτηση των Ζακ ΛεΝτέι και Κέβιν Πάντερ να είναι οι πιο ηχηρές, ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς υποστηρίζει ότι το μπάτζετ είναι στα ίδια επίπεδα με τις δύο προηγούμενες σεζόν.

«Το μπάτζετ για την πρώτη ομάδα, τους παίκτες των κλιμακίων και το προπονητικό επιτελείο είναι γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ, κυμαίνεται στο ποσό των δύο τελευταίων σεζόν», είπε ο πρόεδρος της Παρτιζάν.

Και συνέχισε: «Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για τους μισθούς των παικτών. Είναι αγένεια. Αλλά πρέπει να πω ότι τα χρήματα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!