«Η αξία της Παρτιζάν είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ»!

«Η αξία της Παρτιζάν είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ»!

«Η αξία της Παρτιζάν είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ»!
Η Παρτιζάν θα παίξει σε τουρνουά στην Κροατία μαζί με τις Σκαβολίνι, Τσιμπόνα και Τσεντεβίτα-Ολίμπια ενώ ο διοργανωτής του event αναφέρθηκε στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως η αξία της είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Από τη στιγμή που η Παρτιζάν έπεισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επαναπατριστεί και να δουλέψει ξανά στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου μετά από 28 χρόνια, οι Σέρβοι προχώρησαν σε σημαντικές κινήσεις με στόχο την επιστροφή στην EuroLeague μέσω της Αδριατικής Λίγκας ή του EuroCup.

Η Παρτιζάν, λοιπόν απέκτησε μεταξύ άλλων τους Πάντερ, ΛεΝτέϊ, Σμάιλαγκιτς, Κούρουκς ενώ έχει μπροστά της τη συμμετοχή στο τουρνουά στην Οπάτια το διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου. Από την πλευρά του, ο διοργανωτής του τουρνουά, Ρούμπερτ Γιούρκοβιτς μίλησε στο Sportcom.hr για τους «ασπρόμαυρους», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η τρέχουσα αξία της Παρτιζάν είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ... Πρόσφατα υπέγραψαν έναν Αμερικανό αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ για δυο χρόνια...».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Η Τσιμπόνα έχει πέσει τα τελευταία χρόνια αλλά όσον αφορά το όνομα και τα τρόπαια, είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Η Τσεντεβίτα Ολίμπια επενδύει πολλά χρήματα και η Σκαβολίνι είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ιταλία».