Προμηθέας: Ανακοίνωσε τον Λόικ Σβαρτς (pic & vid)

Προμηθέας: Ανακοίνωσε τον Λόικ Σβαρτς (pic & vid)

Προμηθέας: Ανακοίνωσε τον Λόικ Σβαρτς (pic & vid)
Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βέλγου σούτινγκ γκαρντ, Λόικ Σβαρτς, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Οστάνδη.

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Προμηθέας, μετά τους Αμπντούλ Γκάντι, Κέντρικ Ρέι και Ρογκαβόπουλο. Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ Λόικ Σβαρτς (1.98μ.) αφήνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το Βέλγιο και μετακομίζει στην Πάτρα, προκειμένου να ενισχύσει το ανανεωμένο σύνολο του κόουτς Λουίς Κασιμίρο.

Ο 29χρονος περιφερειακός έχει μια αξιόλογη καριέρα στο Βέλγιο, με 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα κι ένα σούπερ καπ στο βιογραφικό του. Πέρσι ήταν ο MVP των τελικών, ενώ αναδείχθηκε και κορυφαίος Βέλγος παίκτης της σεζόν.

Πέρσι κατέγραψε 11.5 πόντους σε 33 εμφανίσεις με 42% στο τρίποντο συν 3 ασίστ ανά 25 λεπτά συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Οστάνδης.

Πριν την Οστάνδη (2017-2021), αγωνιζόταν στη Σαρλερουά (2014-2017). Τα τελευταία 11 χρόνια έχει πραγματοποιήσει 282 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ μετρά κι ακόμη 81 ματς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (EuroCup, FIBA BCL και Europe Cup).

Θυμίζουμε πως ο Προμηθέας, που συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, έχει προβεί επίσης και στην ανανέωση του Τζεράι Γκραντ.