Το 63% κατά του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Το 63% κατά του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Φάνης Παναγιώτου
Το 63% κατά του Ντούσαν Ίβκοβιτς!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τούρκικη ιστοσελίδα κάλεσε τους φίλους της Εφές να… ψηφίσουν τον υπαίτιο της τραγικής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα στη φετινή Ευρωλίγκα κι ο κόσμος αποφάσισε: Εκείνος που φταίει είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι, οι Τούρκοι έδωσαν πολλά λεφτά. Τεράστιο μπάτζετ, ωστόσο η Εφές απέτυχε, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε καν στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ποιος φταίει; Ο κόσμος της Εφές ψήφισε σε διαδικτυακή ψηφοφορία τουρκικής ιστοσελίδας και πρώτος… τερμάτισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με 63%. Αυτός είναι ο Νο.1 υπαίτιος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, με το 18% να ρίχνει τις ευθύνες τόσο στη διοίκηση όσο και το τεχνικό, ακολουθούν οι παίκτες με 14%, ενώ τελευταία είναι η διοίκηση μόνη της με μόλις 5%.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.