Σάκοτα: «Είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτσής απ' αυτούς, είμαι στη διάθεση της διοίκησης» (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σάκοτα: «Είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτσής απ' αυτούς, είμαι στη διάθεση της διοίκησης» (vid)
Ο Ντράγκαν Σάκοτα ξέσπασε κατά του κόσμου που εναντιώνεται προς το πρόσωπο του και τόνισε είναι στη διάθεση της διοίκησης αν κρίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην θέση του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θεωρεί πως η Γαλατάσαραϊ έδωσε το παιχνίδι, στάθηκε στο αρνητικό κλίμα από μερίδα φιλάθλων κι ανέφερε πως αν η διοίκηση κρίνει πως δεν κάνει γι' αυτή την θέση είναι στη διάθεσή της:

«Για το παιχνίδι... τι να πούμε. Το ενδιαφέρον ήταν να κερδίσουμε με ένα... άγνωστο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα της Γαλατάσαραϊ θεωρώ πως ήταν περίεργο, όταν είδαμε τον όμιλο είπαμε πως με πέντε νίκες περνάμε. Τελικά, έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν αδιάφοροι, μου είπαν για ένα σερί 17-0 χωρίς time out. Τι μπορώ να πω και τι να σκεφτώ».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές, ρισκάραμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ εκτός. Δυστυχώς πρέπει να το πω. Το κλίμα είναι εις βάρος μου και τις οικογένειάς μου. Είτε είναι στημμένο, είτε όχι. Ήταν κι ένας λόγος που δεν έπαιξε καλά η ομάδα.

Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ και δεν είμαι ευχαριστημένος. Άλλες ομάδες περνάνε με 4 νίκες. Εκεί δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν είχαμε τη στήριξη του κόσμου θα κάναμε καλύτερη παιχνίδια, θα είχαμε καλύτερη απόδοση».

Όσο για τις αποδοκιμασίες από μερίδα φιλάθλων: «Όταν παίζουμε εκτός έδρας και παίζουμε ενωμένοι όσο μπορούμε και ξαφνικά ερχόμαστε εδώ κι ακούμε ορισμένος φιλάθλους... Εγώ είμαι ΑΕΚ και ΑΕΚ θα είμαι. Είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτσής από αυτούς που βρίζουν. Στηρίζεις την ομάδα μέχρι το τέλος και μετά κάνεις κριτική. Αυτό δεν είναι κριτική, από μερικούς φιλάθλους. Προς το πρόσωπο μου, μερικοί είναι στημένοι. Θέλω να πω. Αν η διοίκηση κρίνει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω, είμαι στη διάθεσή της. Συνεχίζω να είμαι μεγαλύτερος ΑΕΚτσής από τους περισσότερους».

Μέρος των δηλώσεων του Ντράγκαν Σάκοτα στο tilesport.tv