Πεδουλάκης: «Νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι της Εφές»

Φάνης Παναγιώτου
Πεδουλάκης: «Νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι της Εφές»
Η Ούνικς Καζάν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εφές και ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη δύσκολη πρεμιέρα της ομάδας του στη regular season της Ευρωλίγκας.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα για εμάς. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Η Αναντολού Εφές έχει έναν πολύ καλό προπονητή, δυνατό ρόστερ και μία νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Πάντα παίζουν με ενέργεια στο παιχνίδι και πιέζουν τον αντίπαλο. Περιμένω ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι», ήταν τα όσα είπε ο coach της Ούνικς Καζάν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Από τη μεριά του, ο Κώστας Καϊμακόγλου συμπλήρωσε: «Αυτός είναι πρώτος γύρος της regular season της Ευρωλίγκας. Αντιμετωπίζουμε μία από τις παραδοσιακές ομάδες της διοργάνωσης. Η Αναντολού Εφές έχει εμπειρία, σπουδαίο προπονητή και καλούς παίκτες. Πιστεύω πως μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί του ομίλου μας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε τον προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας. Στο εξής κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».