Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι οπαδοί της Φενέρ (pics & vids)

Gazzetta team
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι οπαδοί της Φενέρ (pics & vids)
Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έχουν στήσει σκηνικό πολέμου στην Πόλη, αφού συνεχίζουν τις προκλήσεις εναντίον των φιλάθλων του Ολυμπιακού! Τόσο με την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, όσο και δημοσιεύοντας φωτογραφίες που... πατάνε μπλούζες και κασκόλ των «ερυθρολεύκων!

Τι κι αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους οπαδούς της Φενέρ να είναι ήρεμοι και να σεβαστούν αυτούς του Ολυμπιακού... Από το ένα αυτί μπήκε, από το άλλο βγήκε!

Οι Τούρκοι συνέχισαν να είναι προκλητικοί με τα καμώματά τους, αφού το βράδυ του Σαββάτου είχαν στήσει καρτέρι στο ξενοδοχείο όπου ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πετούν καπνογόνα και κροτίδες!

Μάλιστα λίγο αργότερα «ανέβασαν» στο twitter και σχετικά βίντεο από την επίθεση που έκαναν γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι χούλιγκαν της Φενέρ κάνουν επίθεση στο ξενοδοχείο που μένει η Θύρα 7. Οι κόκκινοι λαγοί δεν μπόρεσαν να βγουν έξω»

Μία μέρα νωρίτερα είχαν δημοσιεύσει και φωτογραφίες με τα «λάφυρά» τους από τους φίλους του Ολυμπιακού, κασκόλ και μπλούζες τις οποίες και... πατούσαν