Συνεχίζει ο Μεντβέντεφ, αποκλείστηκε ο Τιμ (vids)

Συνεχίζει ο Μεντβέντεφ, αποκλείστηκε ο Τιμ (vids)
O Ντανίλ Μεντβέντεφ απέκλεισε με 2-0 σετ τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ στη Μασσαλία και ο Ντομινίκ Τιμ αποκλείστηκε από τον Μπαουτίστα Αγκούτ στη Ντόχα.

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Ντομινίκ Τιμ στο Qatar Open.

Ο Αυστριακός που είναι στο Νο4 κόσμου αποκλείστηκε με 7-6 (3), 2-6, 6-4 από τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στον προημιτελικό της Ντόχα έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Ο Μπαουτίστα Αγκούτ ξεκίνησε με μπρέικ (1-0) στο 3ο και καθοριστικό σετ αλλά ο Ντομινίκ Τιμ το πήρε αμέσως πίσω (1-1). Ο Ισπανός επανήλθε με μπρέικ στο 5ο γκέιμ (3-2) και με το σερβίς του έφτασε στην πρόκριση.

Στον ημιτελικό της Παρασκευής θα παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ ενώ στον άλλο θα δούμε τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με τον Τέιλορ Φριτζ.

Πρεμιέρα με το δεξί ο Μεντβέντεφ

Μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Ρότερνταμ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επανήλθε στις νίκες στη Μασσαλία.

Ο Ρώσος που είναι στο Νο3 και την Δευτέρα θα είναι στο Νο2 κόσμου απέκλεισε με 6-2, 6-4 τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ και θα παίξει την Παρασκευή (17:00, Cosmote Sport 6) με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε 5 ματς πόιντ για να κλείσει το παιχνίδι με τον Λευκορώσο και να βρεθεί στους "8" στο Open 13.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Qatar Open: O Μπασιλασβίλι σταμάτησε τον Φέντερερ (vids)

ΠΟΥΙΓ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 0-2: Εύκολα στους «8» στη Μασσαλία (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα