Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα έρθει κάποια στιγμή και το Grand Slam» (vid)

Gazzetta team
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα έρθει κάποια στιγμή και το Grand Slam» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον ημιτελικό, για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον μεγάλο στόχο για το 2021.

Δεν έψαξε δικαιολογίες για τον αποκλεισμό του στο Australian Open από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για όλους και για όλα και υποστήριξε πως θα έρθει η ώρα του για ένα Grand Slam ενώ επεσήμανε πως στόχος το 2021 είναι ένας μεγάλος τίτλος (Major,Masters, ATP 500).

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Ότι και εάν γινόταν στο 3ο σετ δεν είχε σημασία. Δεν νομίζω ότι είχε ενέργεια να επιστρέψω στο παιχνίδι. Όλα παίχτηκαν στα 2 σετ. Δεν θα ήθελα νω πω δικαιολογίες».

Για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Το στυλ του πάντα με δυσκόλευε. Είναι κάτι στο οποίο θα αφοσιωθώ και θα δουλέψω ώστε να έχω άλλο αποτέλεσμα την επόμενη φορά. Ξεκλειδώνει τα πάντα στο παιχνίδι, το διαβάζει πολύ καλά. Έχει εκπληκτικό σερβίς, θα έλεγα ότι είναι κοντά στο σερβίς του Ίσνερ. Έχει και εκπληκτικό παιχνίδι στη βασική γραμμή, που το κάνει πολύ δύσκολο. Ακόμα, λοιπόν, και αν επιστρέψεις το σερβίς, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις τον πόντο, πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Παίζει πολύ έξυπνα».

Για τον τελικό: «Δεν θα μου κάνει εντύπωση να κερδίσει ο Μεντβέντεφ. Πριν 2 χρόνια όταν ηττήθηκα από τον Ναδάλ έπαιζε πολύ καλά και πίστευα ότι θα το έπαιρνε. Έκανα λάθος. Ο Τζόκοβιτς παίζει πολύ καλά εδώ. Δεν ξέρω».

Για τα Grand Slam και τον στόχο του 2021: «Κάθε Grand Slam μού μαθαίνει πάρα πολλά, μπορώ και ολοκληρώνομαι ως παίκτης με την κάθε πορεία μου. Tα αποτελέσματα σε Grand Slam μού δίνουν ώθηση και μάθημα. Με κάνει, φυσικά, χαρούμενο που μπορώ να παίζω σε τέτοιο επίπεδο και να φτάνω τόσο μακριά, παρόλο που δεν έχω φτάσει κοντά στο να κερδίσω Grand Slam. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου, θα έρθει κάποια στιγμή. Σε ένα, δύο, πέντε, δέκα χρόνια, δεν ξέρουμε πότε θα έρθει. Νιώθω, όμως, ότι δεν είναι κάτι αδύνατον. Δεν μπορεί, βέβαια, να πει κανείς τι θα γίνει στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει ποιοι θα είναι οι επόμενοι νικητές Grand Slam. Ο στόχος μου, όμως, φέτος είναι να κερδίσω μεγάλα τουρνουά, ανεξάρτητα από το αν είναι Grand Slam, ΑΤP 1000 ή ΑΤΡ 500.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ 0-3: «Άδειασε» και έμεινε εκτός τελικού (vids)

Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο»

Τσιτσιπάς: Ξέσπασε τα νεύρα του πετώντας μπουκάλι! (vid)

Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν γραφτό να γίνει σήμερα» (pic)

Μεντβέντεφ: Υπόκλιση στον Ρώσο για το 12-0 κόντρα στους top-10

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα