Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο»

Gazzetta team
Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο»
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε on court για το παιχνίδι με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και για τον τελικό του Australian Open με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μπορεί το 3-0 να δείχνει πως η επικράτηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν εύκολη αλλά ο ίδιος έχει άλλη άποψη για τον αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά από την ολοκλήρωση του ημιτελικου του Australian Open ο Ρώσος τενίστας είπε:

«Σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Είδαμε και με τον Ραφά πως πήγε το παιχνίδι. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος που ειμαι στον τελικά. Προσπάθησα να βγάλω άσους και winner. Σε ένα σημείο κινδύνεψα, αλλά κράτησα την αυτοσυγκράτηση μου. Κυριαρχούσα στους winner. Εγώ από τη στιγμή που κατάφερα να πάρω το πρώτο σετ με αυτό τον τρόπο. Ετσι συνεχίσα με τον ίδιο τρόπο».

Όσο αφορά τον τελικό αλλά και το σερί των 20-0 νικών είπε: «Δουλεύω σκληρά όλη τη ζωή μου. Πέρυσι πριν το Παρίσι αισθανόμουν άσχημα με το παιχνίδι μου. Όλα έχουν να κάνουν με τη σκληρή δουλειά. Θα βγω στον αγωνιστικό χώρο και θα παίξω το καλύτερο μου τένις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ 0-3: «Άδειασε» και έμεινε εκτός τελικού (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα