Τσιτσιπάς: Νίκησε τον Ναδάλ και ξεπέρασε τους 1 εκατ. followers στο Instagram! (pics)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: Νίκησε τον Ναδάλ και ξεπέρασε τους 1 εκατ. followers στο Instagram! (pics)
Η δημοφιλία του Στέφανου Τσιτσιπά αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τη μυθική ανατροπή-νίκη κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, με τον Έλληνα τενίστα να «σπάει» σε μία ημέρα το φράγμα του εκατομμυρίου σε followers στο Instagram.

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, μετά τη μεγαλειώδη ανατροπή και νίκη κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, χάρη στην οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open. Αυτό είχε ως συνέπεια να αυξηθεί κατακόρυφα η δημοφιλία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα, να ξεπεράσει τους 1 εκατομμύριο followers στο Instagram!

Μέσα σε λίγες ώρες από τον θρίαμβο απέναντι στον Ισπανό θρύλο, ο Έλληνας τενίστας απέκτησε 25.234 νέους ακολούθους κι έτσι έσπασε το ορόσημο του εκατομμυρίου, όντας πια ένας και με… αριθμούς ένας από τους πιο δημοφιλείς τενίστες παγκοσμίως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα