Στην Ελλάδα για διακοπές η Ναόμι Οσάκα

Newsroom
Στην Ελλάδα για διακοπές η Ναόμι Οσάκα
Η Ναόμι Οσάκα ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της πάνω σε σκάφος και την συνόδευσε με την λέξη Ελλάδα! Ανέβασε και φωτογραφίες της από την Δήλο.

Διακοπές στην Ελλάδα για την Ναόμι Οσάκα.

Η Ιαπωνέζα πρώην Νο1 κόσμου και κάτοχος 4 τίτλων Grand Slam έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και ένας από τους προορισμούς της είναι και η Ελλάδα.

Η Ναόμι Οσάκα "αποκάλυψε" το ταξίδι της στην χώρα μας με ένα tweet στο οποίο γράφει "Ελλάδα" και έχει μια φωτογραφία της πάνω σε κάποιο σκάφος.

Aνέβασε μάλιστα και φωτογραφίες της από την Δήλο.

Η σπουδαία αθλήτρια που άναψε το βωμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έχει συγκλονίσει τον κόσμο με τις αποκαλύψεις της για την ψυχική υγεία της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την απόσυρση της για το 2021 αλλά δύσκολα θα την δούμε ξανά πριν από το Australian Open.

Η φιλία με τον Τσιτσιπά

Η Νάομι Οσάκα είναι πολύ καλή φίλη με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Από τις πρώτες τους επαφές κατάλαβαν ότι ταιριάζουν και έχουν συχνή επικοινωνία.

Ο Στέφανος της μιλάει συχνά για την Ελλάδα και της έχει μάθει κάποιες ελληνικές γεύσεις όπως είναι το τζατζίκι και ο μουσακάς και λογικά θα τα γευτεί στις διακοπές της στη χώρα μας.

H ίδια έχει δηλώσει πως την εμπνέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το γούρι με τον Ναδάλ

Η Ναόμι Οσάκα που κατέκτησε το Australian Open 2021 είχε κάνει μια ωραία... πλάκα στον Τσιτσιπά στην διάρκεια του τουρνουά.

Αποκάλυψε το μυστικό της νίκης του Έλληνα επί του Ναδάλ. Η Ναόμι δοκίμασε ελληνικό φαγητό και ο Στέφανος απέκλεισε τον Ράφα.

H φάρσα με τα μαλλιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δηλώσει πως παίρνει έμπνευση από την Ναόμι Οσάκα και της είχε ζητήσει να τον ενημερώσει για τον αγώνα της κατά της φυλετικής βίας στις ΗΠΑ από αστυνομικούς.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διασκεδάζει μαζί της... Επική είναι η φάρσα του προς την Ναόμι με την συνταγή περιποίησης των μαλλιών του που λατρεύει η Οσάκα.

@Photo credits: Twitter Naomi Osaka
 

Τελευταία Νέα