Ο Τσιτσιπάς μιλάει γαλλικά στην Οσάκα και «αποκαλύπτει» το μυστικό περιποίησης των μαλλιών του (vid)

Gazzetta team
Ο Τσιτσιπάς μιλάει γαλλικά στην Οσάκα και «αποκαλύπτει» το μυστικό περιποίησης των μαλλιών του (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε διάθεση για αστεία στο live του με την πρώην Νο1 του κόσμου και κάτοχο 2 τίτλων Grand Slam Ναόμι Οσάκα.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κάποια διεθνή ΜΜΕ είχαν γράψει για την συμπάθεια της Ναόμι Οσάκα προς το πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Ιαπωνέζα τενίστρια που έχει φτάσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει το US Open και το Australian Open ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό της και τη συμπάθεια της προς τον Έλληνα.

Όπως είδαμε όλοι όμως έχουν καλή χημεία μεταξύ τους. Αυτό φάνηκε και από το κοινό τους live στα social media. Η Ναόμι ήταν "μαγεμένη" όταν μιλούσε ο Στέφανος ενώ του διάβαζε και διάφορες ερωτήσεις και εκείνος απαντούσε.

Σε κάποια στιγμή μίλησαν και γαλλικά με τον Έλληνα που μαθαίνει αυτή την περίοδο τη γλώσσα να δείχνει πως είναι καλός και στις ξένες γλώσσες. Η πιο ωραία στιγμή τους όμως ήταν η ... φάρσα του Τσιτσιπά σχετικά με τα μαλλιά του.

Όταν ρωτήθηκε πως προσέχει τα μαλλιά του και πως είναι τόσο όμορφα δεν άντεξε και αποκάλυψε το... μυστικό.

«Βάζω ελληνικό ελαιόλαδο στα μαλλιά μου, μετά λίγο γουασάμπι και λίγο ξύδι επίσης. Ανακατεύονται καλά και τότε το αφήνω 25-30 λεπτά περίπου και μετά πηγαίνω για μπάνιο. Σίγουρα βάζω και μαγιονέζα. Το κάνω μια φορά την εβδομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Η Οσάκα τον χαρακτήρισε ψεύτη και κατάλαβε πως την... πειράζει. Έτσι και αυτός αποκάλυψε πως λέει ψέμματα: «Στ' αλήθεια με πίστεψες; Τα βγάζω από το μυαλό μου! Είμαι τόσο καλός στα ψέματα! Όλη μου τη ζωή νόμιζα ότι ήμουν κακός σε αυτό, αλλά τώρα ξαφνικά έγινα καλός».

 

Τελευταία Νέα