Οσάκα: «Ενιωσα πίεση λόγω των προσδοκιών που υπήρχαν»

Οσάκα: «Ενιωσα πίεση λόγω των προσδοκιών που υπήρχαν»
Η Ναόμι Οσάκα αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού της από το απλό των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ναόμι Οσάκα παραδέχτηκε πως για τον αποκλεισμό της έπαιξε ρόλο η πίεση που αισθάνθηκε για τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό της.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια που άναψε τον βωμό στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, βρέθηκε εκτός προημιτελικών από την Μαρκέτα Βοντρούσοβα και έτσι οι διοργανωτές έχασαν ένα μετάλλιο που το θεωρούσαν δεδομένο.

«Είμαι λυπημένη που αποκλείστηκα, αλλά τουλάχιστον χάρηκα την πρώτη μου εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έπαιξε ρόλο η επιπλέον πίεση που υπήρχε για το πρόσωπό μου. Αν και θα έπρεπε να το έχω συνηθίσει ως τώρα. Όμως το επίπεδο που συμβαίνουν όλα γύρω μου είναι λιγάκι δύσκολο. Τουλάχιστον δεν αποκλείστηκα από τον πρώτο γύρο» ανέφερε η Οσάκα που προσπάθησε να μετριάσει την πίκρα του αποκλεισμού.

Για δύο μήνες, μετά την αποχώρησή της από το Roland Garros, έδωσε χρόνο στον εαυτό της για να ηρεμήσει καθώς αισθανόταν μεγάλη πίεση από τα ΜΜΕ. Επέστρεψε στο Τόκιο με υψηλές προσδοκίες, αλλά κι αυτές διαψεύστηκαν στον τρίτο γύρο.

Πλέον η Οσάκα ψάχνει να δει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της πριν το US Open, καθώς ακόμη δεν έχει καταλήξει στο αν θα αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά νωρίτερα.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ (W) Τελευταία Νέα