Το καλύτερο “δίδυμο” γκαρντ στην Ευρώπη! (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Το καλύτερο “δίδυμο” γκαρντ στην Ευρώπη! (pics)
Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό κάνουν… παπάδες και το gazzetta.gr παρουσιάζει με πίνακες πως το “δίδυμο” της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το καλύτερο στην Ευρώπη αυτή την περίοδο!

Όταν πέρυσι το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ έφερνε πίσω στην Ευρώπη από το ΝΒΑ τον Νάντο Ντε Κολό, άπαντες μιλούσαν για μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές. Κι έτσι ήταν. Ο Γάλλος γκαρντ έδωσε πολλές λύσεις στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, παρά το γεγονός ότι η “Αρκούδα” δεν έφτασε στον μεγάλο της στόχο. Την κατάκτηση της Euroleague.

Στο πλευρό του είχε τον Μίλος Τεόντοσιτς και πάνω σε αυτούς τους δύο “έχτισε” και τη φετινή ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης. Και για την ώρα δικαιώνεται, αφού ο Σέρβος με τον Γάλλο έχουν συνθέσει ένα “εκρηκτικό” δίδυμο, σκοράροντας με απίστευτο ρυθμό!

Τις περισσότερες φορές δεν ξεκινάνε μαζί. Ο Ντε Κολό βρίσκεται στην ίδια πεντάδα με τον Άαρον Τζάκσον, ωστόσο στη συνέχεια βλέπουμε και τον Τεόντοσιτς στο παρκέ. Θέλετε να μιλήσουμε με αριθμούς; Το συγκεκριμένο… δίδυμο σκοράρει τους 35.5 από τους 92.5 που βάζει η ΤΣΣΚΑ στη Euroleague, ενώ ανάλογες επιδόσεις παρουσιάζουν και στη VTB League.

Στον παραπάνω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα… πεπραγμένα των Ντε Κολό - Τεόντοσιτς. Το gazzetta.gr έψαξε και τις επιδόσεις που παρουσιάζουν μέχρι τώρα “δίδυμα” άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης κι οι διαφορές είναι σημαντικές, επιβεβαιώνοντας πως αυτή την περίοδο εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι οι γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είναι… on fire!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.