Επίσημο: Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor (vids)

Gazzetta team
Επίσημο: Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor (vids)
Ο Τζέιμς Καφετζής ενεργοποίησε τη βόμβα και ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν διαρρεύσει τα αδέρφια του.

Όλη μέρα το γνωρίζαμε, καθώς τα αδέρφια του το είχαν πει μέσω του instagram και πλέον επισημοποιήθηκε. Ο Τζέιμς Καφετζής ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor, λέγοντας πώς σκέφτεται όλη μέρα το παιχνίδι και ξεχνάει την πραγματική ζωή…

Αφού ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και ήρθε η ώρα να μιλήσει στην κάμερα για την υποψηφιότητά του αυτή (Κόρο και Μαριαλένα ήταν οι άλλοι δύο) πέταξε τη «βόμβα»

«Γιώργο όπως έχεις πει και εσύ το Survivor είναι ένα παιχνίδι ανατροπών και θέλω να προσθέσω και εγώ μία… Εγώ βρίσκομαι εδώ περίπου πέντε μήνες… Σωματικά έχω εξαντληθεί. Το πρόβλημα με την δυσκοκοίλη στη μέση μου δεν με αφήνει να δώσω το 100%. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι οι εαυτός μου. Πλέον έχουν «ρουφηχτεί» από το Survivor. Μέχρι και εσένα έχω δει στο όνειρό μου (τον Λιανό). Πλέον με αγχώνει αυτό. Επειδή νιώθω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς θέλω να είμαι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Νιώθω ότι ήρθε ένα τέλος για μένα.

Έχω αυτές τις σκέψεις εδώ και ένα μήνα. Αν μείνω δεν θα είμαι ο εαυτός μου. Να σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι και να ξεχνάς πράγματα από την προσωπική σου ζωή, είναι κάτι που με πειράζει εμένα. Θέώ να γυρίσω σπίτι μου και στο νησί της Ρόδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ