Survivor: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του James, σενάρια και για Νίκο Μπάρτζη (pics)

Gazzetta team
Survivor: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του James, σενάρια και για Νίκο Μπάρτζη (pics)
Τα αδέλφια του James Καφετζή επιβεβαιώνουν την είδηση-βόμβα περί αποχώρησής του από το παιχνίδι.

Το φετινό Survivor φαίνεται ότι τιμά όσο κανένα άλλο το μότο ότι «είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών». Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση περί οικειοθελούς αποχώρησης του James Καφετζή από το παιχνίδι λόγω διαφωνίας με την Ατζούν μίντια, η οποία επιθυμεί την παράταση του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι φήμες αποχώρησης του 24χρονου παίκτη της μπλε ομάδας επιβεβαιώθηκαν από τα αδέλφια του, με δύο αναρτήσεις στο instagram, που αναφέρονται στην απόφαση του James και την στηρίζουν.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Mike, αδελφός του James.

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και η ανάρτηση της αδελφής του Έφης, η οποία έγραψε: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

Την ίδια ώρα έχουν φουντώσει και οι φήμες που θέλουν και τον Νίκο Μπάρτζη να συμφωνεί με την απόφαση του φίλου και να είναι ο επόμενος που θα ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ